Wednesday, May 12, 2010

Ironman 2 yang kalau tak tengok pun takpe

Cerita ironman yang aku tengok malam tadi indah khabar dari rupa..huhu. Kalau tak tengok pun tak rugi kot. Mana taknya, awal-awal cerita boring dah..mengantuk aku pergi tengok malam tadi. Ending part je best.

Yang membuatkan lagi tak best nya bila orang cina yang duduk belakang aku pula asyik memekak je dari cerita belum start sampailah abis cerita...kipochi betul. Risau aku bila Bob dah menjeling-jeling ke belakang,takut insiden pergaduhan berlaku dalam wayang...maki-maki pun dah...memang tak paham bahasa.

Malam tadi pun ramai juga yang bawa family dan bawa budak kecil...pelik betullah mak bapak ni. Kesian aku tengok budak kecil tu,bayangkanlah..cerita start pukul 8.30 dan habis pukul 11 malam..sampai dorang tertidur-tidur.

Ada juga yang tak silent handphone diorang,pastu asyik memekak je....memang takde respek kat penonton yang lain..

Lepas ni tobat aku nak pergi tengok wayang malam-malam lagi. Thats it.

2 comments:

  1. kate nak ajak tgk muvi... ko g dua ja ker?

    ReplyDelete
  2. tu namenye mak bapak pentingan diri. takpun niat sebenar nak teman anak2 tgk movie..last2 mak bapak yang syok tgk.hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...