Saturday, May 15, 2010

hadiah from keyyah

byk soalannya..kena  jawap erk..
1. Apa yang bermain di fikiran kamu sekarang?
menyesal tak sudah sebab patahkan simcard malam tadi,
kena baiki tesis yang dato' dah semak,
kena cari borang penghantaran tesis yang hilang kat meja en zoinol (yang geramnya dah 2 kali dia hilangkan)
2. Apakah nama samaran kamu?
  Dee
3. Berikan 3 orang yang kamu sayang.
malas nak jawap,sbb dah pernah jawap
4. Panggilan untuk si dia.
bulat,tua,kuat merajuk
5. Hadiah yang kamu impikan dari seseorang yang istimewa.
  dah tak mengharap apa2
6. Blog mana yang kamu suka visit?
banyak, tak ada yang specific
7. Tagkan kepada 15 orang rakan blogger kamu.
takde yang kena

Second tag dr keyyah 
award nih perlu di tag kepada 20 orang blogger..ahha nk bg kat sapa erk award nih..

tak mau tag siapa-siapa dah

4 comments:

  1. he3... kalu lain lanun nak..
    tp keyyah dah bg.. mana aci ko dpt selalu award.. nak gak.. ha3

    ReplyDelete
  2. hehe..next time ada award lagi, aku beri khas pada lanun ok :)

    ReplyDelete
  3. thanks sudi buat tag ni..hehe...

    ReplyDelete
  4. sama-sama keyyah..nanti dapat awards lagi bagi aku ok :) hee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...