Monday, May 17, 2010

Entri Khas buat Mawaddah tersayang

entri ni khas buat roommate ku maw http://mwdah.blogspot.com/


i'm sorry
pening lalat + pening ngantuk malam ni..
janji nak tengok wayang pukul 8.45 malam
tapi tak dapat nak bawa maw pergi tengok wayang
cerita
A Nightmare on Elm Street (2010)

Kalau dengan che Bob jangan haraplah dia layan cerita-cerita macam ni..
badan je besar...hehehe

Bila aku dah setel download cerita ni dekat syok.org,,nanti kita tengok sama-sama ye maw..
ye...?...ok?

9 comments:

  1. salam....
    kak mimi ader hajat kat sini...
    nak letak banner kat blog ini kalu tak keberatan bg tuan blog...itu pun kalau tuan punya izinkan..

    nie alamat banner untuk header kak mimi

    http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
    terima kasih

    ReplyDelete
  2. suh lar adah 2 tgk sndri...hehe..;)

    dOwnlOad dekat syok.org 2 citer baru2 ker..cam nak try gak lar..hehe

    ReplyDelete
  3. Alahai sowi yg teramat Dee... Xtau kamu blm habis download mlm td..igt semua dh nk tdo n keyyah pn ttp la switch tenet...Sowi sowi sowi....

    ReplyDelete
  4. wah.. ada gambar cik adah time bujur dulula hik3x...

    ReplyDelete
  5. Mr. Rulez: www.syok.org banyak cerita best dan baru boleh download..trylah

    ReplyDelete
  6. sweetsour: its ok, nak buat macam mana dah jadi,kalau report kat polis pun xguna ;p

    senang je nak download balik

    ReplyDelete
  7. adakah aku glamer di page ini?? wahaha

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...