Sunday, May 16, 2010

Contest: aku dan makanan itu

Assalamualaikum dan salam semua....

Hari ini aku nak masuk contest dari  BatuBurpBlur ..
syarat-syarat dia...

1)     mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..
2)     wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)
3)     anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okey.
4)     1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau
5)     pic korang SINGLE ok.
6)     yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??
7)    tarikh tutup: 31 MEI 2010


Hadiah dia mesti lah best...Dapat 1 kotak coklat tu...

ok,,,ni dia gambar artis yang terpilih

jom join ramai-ramai

11 comments:

  1. thnx join contest yer..=)

    eheh...1 kotak coklat forero roche tuh...yg dlm tuh ader 20 biji lebih tuh...^_^

    ReplyDelete
  2. wt muke sedap bru leh menang eh..?hehehe

    ReplyDelete
  3. salam..
    woitt..
    kuatnya makan?
    la la la..

    ReplyDelete
  4. muka macam lapo sangat jer...hahaha...confirm leh menang...hehehe

    ReplyDelete
  5. cis, mawaddah sengal..
    memang tengah kebulur pun...jauh tu nak sampai sini ;p

    ReplyDelete
  6. fuhh! agak2 r mkn tak ajak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...