Tuesday, May 4, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu


Contest ni dianjurkan oleh churalliya.blogspot.com ... Jom join...
What?
BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

When?
Berkuatkuasa serta merta hinggalah 20 May 2010

Who?
Sesiapa yang ada blog secara otomatik boleh sertai

Oklah..taknak panjang-panjangkan cerita,,,ni gambar yang dipilih 

masa ni kami adik-beradik enjoy sangat berenang,,,sebabnya,dapat conqure satu swimming pool !!hehehe

nama glamer : Dalila Misman
tarikh : 14-12-08
dan tempat percutian : Fishing Bay Resort, Mersing...


lihatlah muka kami yang ceria ni..bagai setahun tak jumpa air....

ni lah dia compilation photo best vacation kami yang terakhir...dah lama tak enjoy ramai-ramai macam ni..rindulah.....

20 comments:

  1. Menarik2. Cam nak nak submit gambar ni.

    ReplyDelete
  2. wahhh..best gak..cantik ah gambar2 nie..camera waterproof..seronok je..huhu

    ReplyDelete
  3. apa tunggu lagi..hantar gambar sekarang :)

    hehe..kamera pemberian che Bob...

    ReplyDelete
  4. macam best je contest ni:)

    ReplyDelete
  5. Joe: Dekat Fishing bay Resort, Mersing..Johor :)

    ReplyDelete
  6. salam..
    mak aii meriah cary betul la..
    moga berjaya hendaknya...

    ReplyDelete
  7. thanks join contest.. seronok dia berendam..
    -checked by mekchu-

    ReplyDelete
  8. Comelnya adik beradik wat kolam cam harta sendiri..Alaa..Lama x bercuti dah..Hurm

    ReplyDelete
  9. wallaweh!! nti nk join jugak.. masih dalam perancangan n nk memilih gambar.. hahaha

    gud luck!!

    ReplyDelete
  10. sophie: ni akibat takde kolam kat kampung, kalau buat pun akan dipenuhi oleh ayam-ayam dan itik, ngeh ngeh

    ReplyDelete
  11. Asada: Jom join...good luck too!!

    ReplyDelete
  12. wah..bestnya mandi-manda..hehe siap ada pic lam air lagi..gud luck eh.. CL malas join sebab cm tak da ja pic yang menarik2 cm nieh...hehe

    ReplyDelete
  13. COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1320.

    Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

    Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

    Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

    Harga belian semula yang hebat.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  14. menariknya contest nie..tapi tak tahu nak amek gambar vacation yang mana...huhu..any suggestions dari mu untuk ku... :)

    ReplyDelete
  15. gambar kat Brunei boleh gak,,linggi ke...takpun tunngu singapore nyer vacation nanti yang tak tahu best ke tidak..best ke tidak..huhu

    ReplyDelete
  16. camera water proof! wooh wooh~ jeles ok!
    good luck! nice pic..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...