Friday, April 30, 2010

Tag from mrs Hani

TAG!!!!!!!!..... Trima kasih untuk Hani......hari-hari ada saja tag untuk misDalila ye..hehehe suka2 :)



1.3 nama samaran kamu..?

...Dila.....ni panggilan untuk kaum kerabat sepupu sepapat
...Dee......ni geng-geng yang rapat je panggil....
....Kekla....yang ni orang lain selain Farhan Aizuddin tak boleh panggil ok...nengada namanya..hahaha

2.5 tarikh penting dalam hidup anda.?

......20 12 1984  my Birthday...
......11 3 che Bob birthday...
......27 6 birthday en misman
......19 4 birthday my mom...
.......19 3 birthday Farhan Aizuddin...hadiah harijadi dia mintak makan kat seoul garden, belum ditunaikan lagi..huhuhu

3.5 perkara yg anda buat semalam..?

...pagi-pagi buat kerja kat rumah, siapkan tesis...
...pastu pergi lab pascasiswazah...
...pergi cafe makan tengah hari,,nampak lanun sepet mula-mula tapi tak sure,,,,rupa-rupanya memang dia..


..mencekik kat kedai makan malam-malam..balik rumah tidur sebab dah setel print tesis...hohoho

4.5 perkara yang buat anda gembira..?

...senang sangat soalan ni....1st of course lah  bila dapat pow che BOB..senyum kambing satu hari sampai tak ingat dunia....membuatkan che Bob loya tengok aku tersengih-sengih je


 ...dapat makan makanan yang lazat-lazat dan berkhasiat....suatu nikmat yang tak terungkap....

..bila segala yang dihajati termakbul...Amin

5.5 drama kegemaran anda..?

......drama korea....drama tv3 dalam slot asmaradana


6.5 hobi kamu..?

......tido...
.....makan...
.....jalan2.....
.....online....
......tengok tv

7.5 tempat percutian idaman anda..?

.......Paris...
...London....
...Italy....
....Pulau Redang....
...Bangi...last station...

8.5 sebab kamu jawab soalan ni..?

........memeriahkan permainan tag ni.....
...excited dapat jawap soalan-soalan cenggini......

9.lihat siapa lak yg nk kena TAG...ni...

........http://misszek.blogspot.com/.....
.........http://mwdah.blogspot.com/......
..........http://sarahshafie.blogspot.com/.......
.........http://ceriteras.blogspot.com//.......
.........http://sophiemokochi.blogspot.com/........
........http://paansenyum.blogspot.com/.......

5 comments:

  1. ahha tag lg ek..sabar ye.. nnt keyyah buat

    ReplyDelete
  2. waa..saya pun tercalon jugak.hihi
    tpi tags ni utk apa ya?sory sya ni kuno sikit.hehehe

    ReplyDelete
  3. salam..
    me kasih..
    nasib baik tak kena tag
    la la la

    ReplyDelete
  4. Sophie? wah...okay2 nnti wat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...