Tuesday, April 6, 2010

Sushi King April 2010 RM2 Bonanza



Pergi makan kat Sushi king hari ni sebab kitorang dah taktau dah nak makan katne. Minggu lepas jhonny dah,umbai dah..apa aku nak makan memang sebut jelah sebab pasni ni 2 minggu Bob dah xde pergi Spain and London. Aku punye tekak dgn Bob mmg sama, sume telan..janji sedap..hehe. OK..sekarang nak promote DON yang baru xbaru sangat kat sushi ni..HAVE YOU DON?. Promosi ni start 15 Mac- 30 Apr 2010 (Not applicable during RM2 Bonanza )..Buy any Donduri and get a scoop ice cream for FREE...yahoo..Donburi ni rupanya hidangan lauk bersama nasi. Aku pilih ikan Salmon..telur pun diselitkan sekali bersama jeruk lobak putih..rasanya..yum2.


Untuk target yang akan datang..nak serbu Sushi King April RM2 Bonanza pulak..tapi..huhu...
tak tau nak bawa sape bukan semua orang boleh telan sushi ni...
Bob dah xde,aku nak pergi ngan sape ek...


What:

Exclusively for 2010 Sushi King card members only
When:

12-15 April 2010 Peninsular Malaysia

19-22 April 2010 Sabah and Sarawak

Rice based sushi on kaiten belt for only RM2 each
Terms and conditions:

* Promotion is strictly for 2010 Sushi King card members and is valid for dine in only.

* Card holders can bring a maximum of 5 people only.

* Sushi king will not sit incomplete parties. Seat reservations is not permitted.

* Maximum 1 hour per dining session due to limited seating.

* Promotion is applicable to sushi (rice based) on all colored plates on the kaiten belt excluding Tsumami (appetiser), Temaki (hand rolls) maki by order & normal price plates.

* Promotion is not valid with any other Sushi King card discounts, other discounts or any menu ordered sushi. All food leftovers will be charged according to normal price.

* All vouchers will not be accepted during the Bonanza promotion.

* Please present your Sushi King Card upon payment

* Sushi King reserves the right to change the terms and conditions without prior notice.




Jom kita serbu..muahaha...













3 comments:

  1. salam..
    nanti nak jugak try makan menda tu....tapi cam nampak pelik jer..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...