Thursday, April 8, 2010

Sunyi dan sayu..

Hari ni bangun tidur je rasa sayu..semalam pun dah terasa sunyi. Selalunya handphone N70 mesti bising,sekarang dah senyap dah. (Takde orang call, tu yang senyap..sampai termimpi2 ada orang jauh message)

Sedar je terus capai handphone..mengharap adalah message. Rindu sangat!!. Nasib baik ada message. Message dari orang yang dirindui beritahu dia dah selamat sampai di London pukul 5.55 pagi waktu Malaysia..jumlah masa perjalanan ke London mengambil masa hampir 14 jam..fuhh, tak larat pikir2 duk dalam flight lama2. Serius tak suka, aku duk dalam flight 2 jam pun dah gatal bontot..memang xreti nak duduk diam..

Aktiviti harian selalunya aku pergi sarapan dengan Bob, makan tengah hari pun dengan dia..sekarang aku sorang2. Nasib baik ada member2 yang lain. Tq adah, ser and keyyah...

Petang ni aku dapat message lagi (memang selalu aku harapkan ada mesage..taktaula kosnya berapa kalau hantar message dari London ke Malaysia ni)..."#$l..dh makan tengah hari?makan apa tadi?kat UK ni pukul 7.30 pagi. Kat lab ke kat rumah"..
aduh,tiba2 aku rasa nak nangis..cepat je sekarang air mata ni nak mengalir...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...