Tuesday, April 27, 2010

Parkson Grand sale sekarang di Melaka Mall hinnga Mei

Pukul 3 tadi aku gedik-gedik nak temankan Kak Shitah bershopping. sesampai kat pakson,,eh eh..parkson tengah sale lah...waktu yang tepat untuk shopping

Destinasi pilihan: parkson!..hehe
Misi utama: belikan baju tidur untuk anak kak shitah, nama Nayli
Jenis baju: mestilah baju baby ye dan  berlengan panjang, jadi nanti baby taklah kesejukan masa tidur...kroh..kroh.

baby kak shitah baru je 3 bulan.. belum berkesempatan nak jumpa Nayli lagi..
"sabar yer nayli..nanti kak Dee opss aunty Dee pergi lawat Nayli yeyang " tapi yang pastinya akan ku heret skali che Bob next time..hehehe

Baby Nayli Uzma

Akak, jangan marah ek...kita buat Nayli jadi glamour hari ni..hehhehe.



Banyak baju baby yang comel-comel kan..
orang tua nak pakai tak muat ok,buang tebiat namanya...ngah ngeh

jom kita intai mak baby shopping pula....skodeng-skodeng..


 ni dia gambar-gambar curi petang tadi..

Bilalah agaknya time aku pula ni...nak juga pergi cari baju baby untuk anak sendiri..hehe
tapi nak kena ada anak dulu...umur dah makin meningkat bukan menurun...

aish..fokus-fokus...habiskan study tu dulu ye dalila...chaiyok2,,,,,nanti baru fikir





8 comments:

  1. ha ah kwen la cpt..dh pandai masak, so dh sesuai jd mak dah..hehe

    ReplyDelete
  2. haha..suka aku baca komen-komen ni...nak suruh che bob bacalah nanti...haha

    ReplyDelete
  3. salam...
    dalila kena la blajor ngan akak tu...hehehe

    ReplyDelete
  4. Wslm..
    dah minta ilmu sikit-sikit dah masa bershopping tu..hehe

    ReplyDelete
  5. grand sale?? wowww~ drooling**

    ReplyDelete
  6. Grand sale!alaa..x de duit!ciss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...