Monday, April 26, 2010

Lagi-lagi tag dari Adah..hahaha..aku suka

Assalamualaikum...
Orang pertama ditag oleh Cik Adah...hahaha...aku suka ke...hahaha. Sah gila!
.
[1] 3 Names in your inbox cellphone
keJap amek hp tengok...
1. Che Bob
2. MyDad
3. Cik Adah..



[2] Your main ringtone?
Flo Rida feat T-pain- Low... (dah bertahun-tahun guna tapi tak hengat pula..hahaha..siap pergi check tengok)

[3] What U did at 12 last night?
Siapkan Tesis meander line antenna aku...sangat perlahan aku menaip..aishhhh....sebab tak cukup jari! haha

[4] Who was the last person U went out with? Where?
Semalam dengan Adah and ser...naik Myvi biru MBS!@1 kepunyaan ser...kereta kancil aku rosak..huhuhu

[5] The color of T-shirt you're wearing now?
tak pakai t-shirt malam2...suka pakai long maxi from terengganu ..weeee...best!

[6] The last thing you did?
Reading redmummy.com nyer blog..i'm soo impress

[7] 3 of your everyday favourite items?
1. Car...bila rosak pening kepala,,,macam patah je aki aku ni...huhuhuu
2. Henset...Must have bila pergi mana-mana..amek kos pun telecommunication kan...
3. TV Astro...rancangan kegemaran AFC..patutnya aku amek bidang chef je..dari aku kecik suka masak


[8] The color of your bedroom
Green + Yellow (dah satu bilik dengan Adah kan,,mestilah sama kaler....kalau rumah sendiri aku dah sapu cat kaler pink dah..hahaha.biar sama dengan kaler cadar!)

[9] How much money in your wallet now?
masih beratus walaupun dah bayar duit bateri baru tengah hari tadi..nasib baik ada ayah yang baik hati nak ganti...tapi tak tahulah terganti atau tak...huhu

[10] Your favourite song?
ermm..semua aku layan buat masa sekarang..sekarang tengah dengar lagu HUJan..

[11] What will you do next wekend?
Sleeping...
Blockwalking...
Eating..
and cannot be miss...shopping

[12] When was the last time U saw Ur Mum?
Hari Sabtu time aku kat rumah Simpang renggam dan nak balik ke Melaka balik..24/4/2010..siap salam2..and dia peluk2 cium2 aku...huhuhu..and bagi duit..hahaha

[13] Where is she now?
Dating dengan lelaki dot dot dot kot...hahaha

[14] When was the last time you talked to your parents?
Kelmarin, Semalam dan hari ini dengan my beloved dad....Esok tidak lagi..

[15] Who is the last person that texted U?
My Dad...rasa dah macam anak ayah lah pulak sekarang...haha

[16] Where did U have your dinner lastnight?
Kedai Mak Long..with all my housemate...keyyah, adah and ser..para pemblogger tegar,tak macam aku..hee

[17] The last suprise you got?
Belum lagi kot...tengah tunggu che Bob..tak dapat jumpa dia lagi. Masih berehat kepenatan di Bangi sebab baru pulang dari London

[18] Last thing U borrowed from ur friends?
Money...sebabnya tak ada duit kecil..ada duit besar je..(ermm..belagak sikit..hahaha)..tapi dah setelkan dah tadi kat semua orang..pening kalau tangguh lama-lama..macam kena buru dengan along je...
duit ptptn pun masih ada RM8000 kena bayar. Bila nak langsai kan hutang PTPTN ntah. Nasib baik bila buat semakan untuk ke luar negara hari ni lepas..takut kena ban macam artis kita..hahaha

[19] Who is ur BF/GF or husband/wife?
mine is che Bob...

[20] What do you feel now?
feel horny? boleh ke? Kepala pusing adalah!!! sebab tesis tak siap2 lagi...

[21] Wanna share with who?
share sorang-sorang jela...

[22] Who knows ur secret?
dah nama secret,takkan nak beritahu orang kot...
[23] They keep ur secret?
em...Kalau x kongsi... mcm mne nk bocor hahaha...
p/s: ayat mat din and adah ..haha
...
[24] Are you angry with someone?
No..simptom PMS belum datang lagi

[25] What do you order at McD?
bila dah boring i will order double cheese...dah boring switch to filet o fish..then switch to double cheese balik..then...bla bla bla...selalu sangat makan kat mcD Ayer keroh,,sampai semuanya aku telan je

[26] The last time you felt so sad?
Ada..last week

[27] What is your wish for tomorrow?
Hantar draft tesis kepada Dato'....yang dah sebulan aku tangguhkan..huhu

[28] Who will U tag next?
i dont know..huhuhu

4 comments:

  1. rajennye jwb tag yg bertimbun-timbun ni =)

    ReplyDelete
  2. tak perasan pun dah jadi bertimbun timbun..main jawap je :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...