Monday, April 19, 2010

Keadaan di ruang udara masih tidak menentu

 (Sila Rujuk Peta ok)
 Pada 17/4/2010 diorang bertolak dari stesen bas Barcelona pada pukul 5 petang waktu sana, terus melalui France dan destinasi terakhir Brussel. Tengok peta dari en Google ni pun dah tahu jauh sangat!!!!


Perjalanan yang dilalui oleh Bob, Faiz dan en Lecturer dengan hanya menaiki bas,gara-gara pekerja keretapi mogok dan laluan udara yang diselubungi misteri debu dari Iceland...(padahal sebab letusan gunung berapi..huhu..takde yang misteri pun)




 Di ringkaskan ( Barcelona - France - Brussel)

Trip menaiki bas dari Barcelona ke Brussel memang tiada dalam plan perjalanan, tapi ini alternative sebelum sampai ke London bagi menaiki flight pulang ke Malaysia. Masa yang panjang diambil untuk sampai dari Barcelona ke Brussel iaitu lebih 22 jam...lama sangat kan..aktiviti yang pastinya akan diisi dengan tidur!!!

Esok pula diorang akan menaiki train dari Brussel ke London...Aku harap semuanya berjalan lancar esok..takkan ada apa-apa halangan dah lepas ni ok!.....tolong ye encik-encik pemandu keretapi,,,,no mogok-mogok pleaseeeeee :)

4 comments:

  1. bobby... owh bobby... cepat la balik..
    dee dah rindu ni.. kang dee cari lain kang..
    heheh

    jgn mare.. ;-)

    ReplyDelete
  2. ish pendatang haram ni..macam tau-tau je ;p

    ReplyDelete
  3. lanunsepet amat memahami dee...hihi

    ReplyDelete
  4. salah tu.ayat berbaur jeles je..mu lagi memahami aku adah..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...