Wednesday, April 14, 2010

Gambar Panas

Gambar yang ni memang membuatkan aku hot je tengok...hahaha..(ada aku kesah ke)
Betulkan apa yang aku kata sebelum-sebelum ni...memang tak boleh percaya sangat pakcik ni...

 tengah melepak kat dataran kat nottingham..kata Che Bob yer


Gambar ni aku curi dari facebook Che Bob..abis sume gambar-gambar dia aku komen kat situ..haha..suka2 je wat keje dajal..

Gambar ni nasib baik time dia comel..kalau time dia dah kurus nanti ada aku rasa dia post gambar dia tengah berkepit dengan awek mat saleh kat sana...(bagi ubat guna-guna kang,,,macam dalam cerita tv3 yang eman manan berlakon baru-baru ni)..hahaha..evil..

Lagi yang membuat kan aku geram, bila aku jalan dengan che Bob mesti ada makcik2 ingat Che Bob ni adik aku...tolonglah makcik....bukan skali situasi ni terjadi ok..

Ni yang membuatkan aku tak sabar nak tunggu dia kurus ni..padahal time dia wat operation bypass ni dah lama pun tahun 2008, tapi penurunan berat badab ditahap minima je...tu yang membuatkan dia nampak lebih muda dari aku..padahal beza umur kitorang 4 tahun ok..aku je umur dah 26 tahun, pakcik ni of course lagi tua dari aku..30 tahun...hahaha..(suka aku dapat beritahu kat sini)


Teleng menjeling la lagi..juling macam aisyah juling and jadi macam halimah jongang selepas dapat penampar dari aku kang baru tau...hahahahaha

5 comments:

  1. adess tgk pic ni aku pn jd wisauu..ngeeee

    ReplyDelete
  2. ko takyah risau keyyah..abang faiz memang baik..

    ReplyDelete
  3. gMBr tu mmg panass..kne bawak aiss tgk gambar tuh..hehe

    ReplyDelete
  4. ha...panas panasssss!!~ layannn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...