Thursday, April 1, 2010

Event Bulan April Melaka







Yeah...sangat gumbira..PC aku dah siap dibaiki. Dah ambik kat kedai pun. Lepas ni dah boleh memekak pasang speaker kuat2. HAHA (kerja yang sepatutnya buat - buat simulation AWR dan CST Microwave..huhu bosannya hidup)

Masalah pc rosak disebabkan ada virus-virus benci dan graphic card. Pasni tak payah dah nak bermalam setiap hari di lab pasca. Yahoo..

Nasib baik kali ni hantar kt PC World..dorang memang pandai ar. Tak payah aku nak tukar graphic card baru tiap-tiap kali pergi hantar pc..xsilap dah ada 3 kali tukar sebelum ni kat Stygix. Melayang duit aku tiap-tiap kali...huhu. 

Berbalik kepada tajuk asal..ni ada satu event untuk korang yang minat tengok bola.P1 W1MAX yang anjurkan.

1.Jom Tonton Perlawanan EPL "LIVE" di atas SKRIN TERBESAR di ASIA

Tempat: PADANG DATARAN PAHLAWAN, MELAKA
Tarikh: 9-11 APRIL 2010
Tarikh:  3 APRIL 2010
Masa: Dari 6 Petang

Masuk Percuma!!!!ok!


2. Jom pergi ke pesta IT..PC Fair

Tempat: MITC, Melaka
Tarikh:  9-11 APRIL 2010
Masa: suka hati nak pergi bila :p

Masuk pun Percuma!! Jom kita pergi beramai-ramai :)


3. Jom pergi ke pesta Telefon bimbit dan IT

Tempat: Tesco, Melaka
Tarikh:  8-11 APRIL 2010
Masa: suka hati nak pergi bila :p

Masuk pun Percuma!! Jom kita pergi beramai-ramai :)


4. JOm pergi cari perabot kat MITC...Ekspo Perabot HOMEDEX

Tempat: MITC, Ayer Keroh, Melaka
Tarikh:  15-18 APRIL 2010
Masa: suka hati nak pergi bila :p

Masuk pun Percuma!! Jom kita pergi beramai-ramai :)

7 comments:

  1. ptut r x nmpk btg hdung kt lab n..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..hari ni byk proses kena wat..g mkn, g dobi, n ambik pc. :) hatiku riang xterkata :)

    ReplyDelete
  3. ohho byknya aktiviti ari ni...dlm byk2 event aku suka yg pesta hp..mcm nk cr hp br..tp nk tggu mng contest 100 lu..hihi

    ReplyDelete
  4. hehe..sempat ke cik keyyah..xpe..g je rembat 1 dulu

    ReplyDelete
  5. hehe..event nk memeriahkan hidup korang n membangkrupkan duit..

    ReplyDelete
  6. tq... baguih ar info ko.. budak master mmg byk masej free leh lar g..hehehe jgn mare..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...