Sunday, April 18, 2010

Cerita menarik apa kat wayang?

Lama aku tak tengok wayang...
Lama aku tak tengok muka Bob,

Sampai aku lupa nama wayang kat Melaka Mall..MBO rupanya
Nampak sangat aku ni pelupa.


Tengok2 cerita menarik yang ada kat MBO ni....macam menarik je Shutter Island..



Date night pun macam best gak kan...


Siapa yang dah tengok?..best tak ek.....
Kalau best, siapa nak temankan aku tengok wayang?..temanilah daku sebab che Bob takde...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...