Tuesday, April 13, 2010

Aku, dia dan kamu sahaja.. :)

Entri kali ni adalah gambar-gambar rawak yang ada dalam pc aku..sebelum dia collapes lagi sekali,baik aku upload cepat2 dalam blog ni...Gambar yang pertama ni sebenarnya awek-awek cun ni nak pergi kenduri kahwin Yuzai..di Kuala Pilah. Memang jauh nak pergi sana..sebab bukan area kuala pilah tapi hulu lagi..bila lalu Bukit Putus kat Kuala Pilah ia mengingatkan aku kepada waktu persekolahan di Matrikulasi Negeri Sembilan...every week aku akan outing pergi Seremban,jadi memang wajip lalu bukit putus ni

Ni pulak sambutan Hari jadi aku kot..hehehe..tak ingat la pulak..yang pasti memang Che Bob yang belanja :) Dalam gambar ni Cik Adah yang single dan Cik Keyyah yang cute....

Kalau tengok gambar ni agak-agak korang kat mana erk??...ni kat rumah tau,bukan hotel 5 Bintang. Masa ni kitorang beraya di rumah Prof Dr Mohd Kadim Bin Suaidi...

Gambar bersama pengantin ni pula adalah kakak kepada kawan aku,Muhd Masri..
Rumahnya di Belukar Jalil, Terengganu.
                          Salah satu pantai di Terengganu...  
Adah dengan possing manja
Tunggu someone speacial...                                    
Aku suka sangat dapat pegang ular..

Apsal macam pengsan je ular ni!!!nak pergi mana tu...

2 comments:

  1. hahahaha..gambarmu aku ada banyak..nanti aku upload lagi..aku,dia dan kamu sahaja part 2 pula

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...