Tuesday, March 9, 2010

Lebam bawah mata/eyebags

Banyaknya kerja yang kena siapkan last minute..esok hari dah kena present ngan dato mohd nor untuk progress project tapi slide tak siap lagi. hari2 tengok pc sampai lebih 10 jam,habis mataku yang xberapa cantik ni lebam..kalo lebam dan cantik macam hanis takpela lagi..hehehe.bukan hanis je yang hadapi masalah eyebags ni tapi aku pun sama..antara usaha nak hilangkan masalah ni,cuba la try produk Za ni..."dark circles gone" eye mask..legalah sikit rasa sakit mata ni...






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...